درخواست مدیریت تالارها

در صورت تمایل به مدیریت یکی از تالارهای گفتگوی انجمن وفاق درخواستتان را به همراه چکیده ای از توانایی های خود برای ما ارسال کنید.

مدير انجمن: abolfazl

درخواست مدیریت تالارها

پستتوسط abolfazl » پنج شنبه 13 تیر 1387, 8:18 pm

این انجمن نیازمند مدیرانی برای تالارهای شیمی ، فیزیک ، نجوم ، و بخشهای دیگه ای که فکر میکنید میتوانید مدیریت کنید دارد لطفا در صورت تمایل آمادگی خودتون را اعلام کنید
abolfazl

تاريخ عضويت: پنج شنبه 6 تیر 1387, 10:12 pm

Re: درخواست مدیریت تالارها

پستتوسط milad » دوشنبه 9 دی 1387, 1:02 pm

با سلام
من MILAD B 24 ساله از یزد هستم در رشته نجوم در حال تحصیل هستم بنده تمایل خود را برای مدیریت تالارهای نجوم و سیستم عامل را از شما در خواست می کنم بنده در زمینه ی IT هم فعالیت زیادی دارم و سایت ها و برنامه های زیادی را تهیه کرده ام
تصوير
milad

تاريخ عضويت: شنبه 7 دی 1387, 10:32 am

پستتوسط milad » شنبه 21 دی 1387, 10:12 am

با سلام خدمت مدیریت سایت
من میلاد مدیر انجمن نجوم هستم یک پیشنهاد داشتم برای زیاد شدن تعداد اعضا و بازدید کنندگان
پیشنهاد من این است که تالاری با عنوان (سوالات امتحان نهای با پاسخ) تشکیل دهید و بنده مدیریت این انجمن را بر عهده بگیرم تا برای داوطلبان سوالات و پاسخ ها را درج نمایم
پیشنهاد دیگری هم داشتم وان تالار(معرفی سایتهای ابزار رایگین وب) است که اگر قبول کنید مدیریت را بر عهده داشته باشم و امار را زیاد کنم
با شکر از شما
تصوير
milad

تاريخ عضويت: شنبه 7 دی 1387, 10:32 am

پستتوسط morteza » شنبه 28 دی 1387, 6:13 pm

salam man morteza 26 sale az esfahan daneshjooye foghelisanse mohandesi shimi hastam mikhastam modiriyate bakhshe shimi ro be ohde begiram. :ugeek: :ugeek:
morteza

تاريخ عضويت: شنبه 28 دی 1387, 5:47 pm

پستتوسط alis » سه شنبه 28 مهر 1388, 2:18 pm

سلام . من 15 ساله اماده ي مديريت بخش جوك قسمت جوك و قسمت گفت و ازاد هستنم. ;)
alis

تاريخ عضويت: سه شنبه 28 مهر 1388, 1:59 pm

بازگشت به فراخوان مدیریت انجمن ها

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان