دل نوشته های من

بیان هر مبحثی در این تالار آزاد است . آنچه که مورد انتظار است شئونات اخلاقی رعایت شود . مدیریت سایت هیچ مسئولیتی در قبال مطالب نخواهد داشت

مدير انجمن: vorojak

دل نوشته های من

پستتوسط abolfazl » يکشنبه 8 شهریور 1388, 4:57 pm

ای خدای عزیز و رحیم ، در این دنیای پر تلاطم و پر هیاهو ، بدنیال یک آرامش میگردم اما آن را در بیرون از قفس تنگ بدنم نمی یابم . گویا در عصر تکنولوژی باید هر چیزی در قفس تن بدست آورد . اکنون میفهمم که چرا دل انسانها را بی نهایت بزرگ آفریدی ! تا هر وقت که احساس کردند در این جهان با عظمت به تنگ آمدند و خواستند از آن فرار کنند به درون دل خود پناه ببرند و در آنجا تو را جستجو کنند و آرامش بیابند . خدایا در ماه مبارک رمضانت قرار داریم ، به بزرگی و عظمت خودت که همه انسانها را کریمانه به میهمانی خودت دعوت نموده ای ، دل دریایی ما را ساحل آرامش افکار و اندیشه مان قرار بده و همه وجودمان را مملو از عطر حضور خودت مقرر فرما . و مشقات این دنیای دنی را بر ما سهل آسان قرار بده . و به حق بهترین مهمانت در این ماه عظیم ، ما را نیز مهمان قابلی گردان . یا مقلب القلوب
abolfazl

تاريخ عضويت: پنج شنبه 6 تیر 1387, 10:12 pm

خدا حافظ ای ماه رحمت و برکت ، ماه رمضان

پستتوسط abolfazl » چهارشنبه 25 شهریور 1388, 3:55 pm

ماه رمضان سال 1430هم داره به سر میاد و امروز روز 26 ماهه . وقتی فکر میکنم دلم میلرزه . نکنه توی این ماه خدا منو نبخشیده باشه و درحالی از ماه رحمت خدا بیرون برم که همچنان آلوده به معاصی باشم و هنوز ناپاک باشم . خدایی که انقدر مهربونه و همه بندهاشو بدون در نظر گرفتن اعمالشون ، کریمانه وارد ماه مبارک رمضان میکنه و خودش میزبان همه اونها میشه و فرقی بین بهترین بنده اش که حضرت صاحب الامر (عج) و بدترین بنده اش که من باشم در پذیرایی و دعوت نمیگذاره ، نکنه من انقدر مهمان بدی بوده باشم که خدا در حالی منو از این ماه خارج میکنه مورد رحمت واسعه خودش قرار نداده باشه و منو نبخشیده باشه .
خدایا میترسم ، از خودم میترسم ، از اعمالم میترسم .خدایا اگه تا بحال منو بخشیدی ، اگه منو در لیالی قدر نبخشیدی ، در این چند روز باقی مانده از ماه رمضان ببخش . منو به حرمت عبد صالح و حجت صالح خودت بر روی زمین ببخش . آمین یا رب العالمین
abolfazl

یا ابوالفضل العباس

پستتوسط abolfazl » جمعه 4 دی 1388, 10:40 pm

امشب شب تاسوعای حسینی است و من از سر شب به این رادمرد بزرگ تاریخ می اندیشم، از هر زاویه ای که به عباس (ع) می نگرم او را در اوج میبینم. یادم می آید که :
شیخ جعفر مجتهدی (ره) فرموده اند این دو بیت شعر منسوب به آقا امام زمان (عج) است . و امام عصر (عج) فرموده اند که هر کس با این دو بیت شعر به عمویم حضرت ابوالفضل العباس (ع) متوسل شود محال است که حاجتش روا نگردد
یادم ز وفای اشجع ناس آید --------- وزچشم ترم سوده الماس آید
آید به جهان اگر حسین دگری --------- هیهات برادری چو عباس آید

امام عصر (عج) در این شعر مقام عمویش را بسیار بالا برده اند و نهایت ارادتش را نسبت به عمویش عباس اظهار کرده اند.
السلام علیک یا ابالفضل العباس
abolfazl

بازگشت به بحث آزاد

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان